MUM Consulting är en av Sveriges bästa arbetsplatser

MUM Consulting är en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work. Organisationen Great Place to Work presenterade kvällen den 26 mars Sveriges bästa arbetsplatser 2018. Galan gick av stapeln på Cirkus i Stockholm. MUM Consulting placerade sig som 14:e bästa arbetsplats i sin klass.

Programledaren René Nyberg och Maria Grudén, Great Place to Work, agerade värdar för det välbesökta eventet. Kvällen bjöd på många inspirerande exempel på temat god arbetsplatskultur. Från MUM Consulting deltog Ulrika L Oskarsson, Per Ulfsson Falkner, Marta Birgoth, Anna Holm, Christine Ström och Mikael Lundstedt.

MUM Consultings VD Ulrika L Oskarsson kommenterar utmärkelsen:

– Jag är superstolt över MUM Consulting rankas i en så stark konkurrens. Jag har hört att detta året bjudit på den starkaste konkurrensen någonsin, och mot den bakgrunden är det helt fantastiskt!

– Alla företag som är representerade här är mogna och väletablerade företag. Att som ett litet och relativt nyetablerat företag nå en så framstående placering känns extra roligt. Det är ett kvitto på att långsiktigt arbete med kultur och värderingar är viktigt och lönsamt.

– Vi är alla väldigt glada och stolta, och känner oss taggade att fortsätta på inslagen väg. För mig känns det nästan overkligt att vi redan kommit så här långt, jag är superglad!

Se hela listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser 2018 på webbplatsen www.sverigesbastaarbetsplatser.nu.

Frågor besvaras av Ulrika L Oskarsson på 070-344 00 23 alternativt ulrika.l.oskarsson@mumconsulting.se.