Semestern är rätt tid för att fundera över tiden efter semestern

Kanske åker du iväg någonstans. Kanske till varmare breddgrader, kanske till din hemliga sommarpärla i Sverige. Eller så vill du hellre stanna hemma. Du tar sovmorgon, umgås med familjen, träffar de där vännerna du knappt sett sedan förra semestern. Du äter god mat, läser böcker, somnar i hängmattan. Du strosar runt på stadens gator, badar från en klippa, fastnar på en uteservering. Du sluter dina ögon och hör farbror Melker: Denna dagen, ett liv.

Vi vill inte att det skall ta slut. Vi vill inte ha måndagsmorgnar, ihållande höstregn och virus från varenda förskola i landet. Närmast med nostalgi tänker vi tillbaka på knottkvällar, solkurvor och grillförbud. Och så var det förstås det här med jobbet också. Tillbaka till samma jobb, samma kollegor, samma utmaningar. Som förra hösten, och som hösten innan den. Kanske till och med som hösten dessförinnan; det börjar bli svårt att komma ihåg.

Livet är en resa. Ibland går det långsamt, ibland fort. Ibland händer saker åt oss och ibland styr vi dem själva. Men alltid framåt. Funderar du mycket på det? Vart du är på väg, alltså? Det gör vi på MUM Consulting. Vi är alla egna individer på våra egna individuella resor. Samtidigt har vi hittat varandra för en fantastisk resa som ingen av oss kan (eller ens vill) göra ensam. Det är galet spännande. Du kanske borde vara med?

Bestäm dig inte än. Läs vidare först. Fångade du till exempel upp dessa artiklar tidigare i år? Annars får du gärna sträcka dig efter metspöt och fiska upp dem nu istället.

Har vi väckt ditt intresse? Då undrar du säkert hur man skulle beskriva en typisk medarbetare på MUM Consulting. Svaret är något i stil med följande:

 • Senior (tio års erfarenhet eller mer)
 • Gedigen konsultbakgrund
 • Står på fler än ett ben
 • Ärlig, nyfiken, driven
 • Utpräglad lagspelare
 • Förtroendeingivande
 • Skrattar ofta och gärna.

Lyckades vi precis beskriva även dig? Har du dessutom kompetens inom något av följande områden?

 • Projekt-, program- och förändringsledning/ Product Owner
 • Krav- och verksamhetsanalys
 • Enterprise-, domän- och lösningsarkitektur
 • Test- och kvalitetsledning.

Våra kunder jobbar agilt eller planerar en agil transformation så Safe och/eller andra agila metoder är viktigt att ha kunskap/erfarenheter i.

I så fall borde vi träffas för att diskutera våra respektive mål och drömmar. För tänk om – tänk om – de i själva verket är gemensamma! Fundera åtminstone på det. Det finns inget bättre tillfälle än nu för att planera din fortsatta resa.

Ring vår VD Ulrika på 070-344 00 23 när du tänkt klart.

Vi önskar dig en härlig sommar!

Vännerna på MUM Consulting

På MUM Consulting tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald. Därför ser vi positivt på kandidater med olika bakgrunder och erfarenheter.