MUM Consulting klättrar på listan över Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work

Den 27 mars var det uppdukat för galakväll på Cirkus i Stockholm. Som vanligt blev det en härlig tillställning när organisationen Great Place to Work presenterade Sveriges bästa arbetsplatser. MUM Consulting placerade sig som 10 bästa arbetsplats 2019 i kategorin små organisationer!

Pär Johansson lotsade tillsammans med Maria Grudén från Great Place to Work gästerna genom kvällen. God mat och prisutdelning blandat med inspirerande exempel på ledarskap och arbetsplatskultur. MUM Consulting representerades av Christine Ström, Per Ulfsson Falkner, Karin Sörnäs, Sofia Hedlund, Niklas Jakobsson och Anna Holm.

MUM Consultings VD Ulrika L Oskarsson kommenterar utmärkelsen:

– Jag blev överväldigad över vårt resultat. Såklart är det kul att vi återigen tar en plats i den absoluta toppen. Att vi dessutom lyckas knipa en ännu bättre placering än förra året gör mig extra glad, inte minst med tanke på den tillväxt vi haft det gångna året.

– För mig är det här en hjärtefråga, därför valde vi att börja samarbeta med Great Place to Work tidigt. Våra MUM:are är otroligt viktiga, och såklart vill vi skapa den absolut bästa arbetsplatsen tillsammans.

MUM-koncernen befinner sig för närvarande i en expansionsfas. Ulrika L Oskarsson förklarar betydelsen av Great Place to Works utmärkelse för resan framöver:

– 2019 kommer att bli ett händelserikt år för oss. Vår etablerade kultur och värdegrund säkerställer att vi aldrig tappar bort oss på resan. Det är med stort engagemang och mycket glädje vi bygger koncernen vidare!

Se hela listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser 2019 på webbplatsen www.greatplacetowork.se.

Frågor besvaras av Ulrika L Oskarsson på 070-344 00 23 alternativt ulrika.l.oskarsson@mumconsulting.se.