MUM Digital Technology är ett nytt systerbolag till MUM Consulting

Tommy LindbergMUM-koncernen väljer att starta ett systerbolag till redan framgångsrika MUM Consulting. Det nya bolaget heter MUM Digital Technology och kompletterar koncernens befintliga erbjudande med mer tekniknära konsulter. Tommy Lindberg, tidigare MUM Consulting, har utsetts till VD. Nu inleds rekryteringen av de konsulter som vill vara med och forma bolaget från start.

MUM Consulting grundades 2014 i syfte att generera affärsnytta i gränslandet mellan IT och verksamhet. Bolaget samlar idag trettiotalet seniora managementkonsulter och har redan uppmärksammats flera gånger för sin unika företagskultur. MUM Digital Technology bygger vidare på samma kultur men fokuserar på mer tekniknära tjänster. VD Tommy Lindberg förklarar:

— MUM Consultings kunder har under en längre tid efterfrågat även mer tekniknära tjänster. Vi lanserar nu MUM Digital Technology för att möta detta behov. De båda bolagen i MUM-koncernen delar värdegrund och det stora ansvarstagandet för kundens affär – gillar du det ena bolaget kommer du garanterat att gilla det andra! Tillsammans ser vi fram emot att skapa ett ännu större affärsvärde hos våra kunder, berättar Tommy Lindberg.

Rekryteringen till MUM Digital Technology har precis påbörjats:

— Intervjuer pågår för fullt just nu. Utvecklare och andra erfarna konsulter i mjukvaruutvecklingens framkant är varmt välkomna att höra av sig till mig! Man måste brinna för att skapa affärsvärde på riktigt. MUM-koncernen erbjuder även en unik företagskultur som jag gärna berättar mer om över en fika, förklarar Tommy Lindberg.

Vill du veta mer? Kontakta Tommy Lindberg via tommy.lindberg@mumconsulting.se eller +46 73 448 15 45.