top of page
RUNT KÖKSBORDET

MUM föddes ur en gemensam önskan om ett konsultbolag som inte var som alla andra. Viktigast var att skapa en företagskultur präglad av viljan att utvecklas tillsammans, för att uppnå ökad trivsel hos konsulterna och ett starkt erbjudande till kunderna.

 

Ulrika Lindström Oskarsson och Mikael Lundstedt såg möjligheten att brygga mellan managementkonsulter och IT- och teknikfokuserade bolag för att öka affärsvärdet. De fastnade redan första dagen för tanken att vara som ett gäng vänner som samlas kring köksbordet. De pratade om känslan av att komma hem, om vikten av att få vara sig själv och om glädjen i att kunna diskutera intressanta frågor med likasinnade. Låter det som att du skulle trivas hos oss?

TEAMET

Våra konsulter brinner för att leverera affärsvärde hos våra kunder. Det genomsyrar både vårt sätt att tänka och att agera. Det är vår företagskultur som gör oss unika, vilket i sin tur får kunderna att välja just oss. Därför lägger vi stora resurser och investeringar i att utveckla och bibehålla vår företagskultur och ligga steget före när det gäller att utveckla våra konsulter. Det bästa med konsulterna på MUM är att du aldrig är ensam i ditt uppdrag, alla supportar och stöttar varandra och ser varandras uppdrag som ett gemensamt ansvar. Om du gillar roliga uppdrag, vill ha mer frihet och jobba med konsulter som stöttar dig i dina uppdrag är MUM för dig.

_joy1674.jpg
70/30 MODELLEN

Som en av oss på MUM får du större frihet att styra din vardag och din tid, för oss är det viktigt att du kan kombinera ditt privata liv med dina uppdrag och må bra. Vår lönemodell gör att du kan styra din situation lite mer än på många andra konsultbolag. Vi vill att du tar minst sex veckors semester per år och varje månad har du flera möjligheter att träffa dina kollegor i någon av alla de aktiviteter vi gör med syfte att utveckla, bygga team och lära känna varandra. Vi på MUM gillar:

  • Frihet att utveckla bolaget tillsammans, utan mellanchefer - genom att involvera våra kunder och konsulter

  • Styra över vår tid och bestämma över vår egen semester.

  • Lönemodell som gör att våra konsulter själva kan bestämma sin lön.

  • Uppmuntras att ta minst 6 veckors semester per år. 

  • Betald tid för affärs- och verksamhetsutveckling varje månad.

  • Gemensamma träffar flera gånger varje månad - både för social samvaro och utveckling.

  • Resor till både sol och snö.

Bli en av oss

Hör av dig till oss och berätta vem du är och varför du vill bli en i vårt fantastiska team.

gptw_logo_edited.jpg
bottom of page