top of page
Post- it notes

Leading SAFe®

(​certifiering SA)

Du får lära dig hur man bygger Business Agility och får SAFe® att fungera i en organisation med bättre kvalitet, högre produktivitet och stort engagemang.

Utbildningen

Du får lära dig vikten av Business Agility för att lyckas i den digitala världen och får insikter som kan användas för att leda en Lean-Agil organisation med hjälp av ramverket SAFe®. Utbildningen innehåller insikter och rekommendationer för att skapa en Continuous Delivery Pipeline inklusive en DevOps kultur, samt hur du kan starta din implementering av en Lean-agil portföljhantering. 

 

Utbildningen ges digitalt under 5 kvällar på svenska av certifierad lärare med engelskt utbildningsmaterial. Vi delar med oss av egna praktiska erfarenheter från att införa ramverket i olika bolag och branscher.

 

För vem

Det här är en grundläggande utbildning och därför är tidigare erfarenhet inget måste, men kan underlätta. Utbildningen riktar sig till chefer, program- och projektledare, förändringsledare, agila coacher och andra som driver och deltar i arbetet för att lyckas med omfattande agil utveckling. Arkitekter, produktledare samt produktägare har stort värde av att gå utbildningen.  

 

Certifiering 

Efter avslutad utbildning, där du deltagit alla dagar, har du möjlighet att certifiera dig till SAFe® Agilist (SA) som du gör på egen hand via en webbportal. Kursavgiften omfattar ett försök. 

 

Kursavgift 15 000 SEK 

Early bird: 13 500 SEK* 

*om du anmäler dig tidigare än 30 dagar innan start. 

 

Interna utbildningar

Vill du ha en företagsintern utbildning på plats hos dig anpassar vi utbildningen efter era behov och önskemål. Utbildningen är 2 heldagar. Kontakta oss på academy@mumgroup.se för mer information.

bottom of page