top of page

SAFe® Scrum Master

(​certifiering SSM)

Du får lära dig hur Scrum Masters stöttar och leder agila team samt hur man underlättar agila ceremonier som iterationsplanering, standups och retrospektiv.

Utbildningen

Du får förståelse av Scrum Master rollen i en organisation som använder SAFe® som ramverk och förbereds på hur du på ett framgångsrikt sätt kan planera och genomföra ett Planning Interval som är en grundsten i ramverket, för att säkerställa tydliga prioriteringar och gemensam riktning för organisationen. Du kommer utforska hur man bygger högpresterande Agila Team genom att bli en ledare och coach, och hur du coachar teamen genom SAFe® för att leverera maximalt affärsvärde.

 

Utbildningen ges digitalt under 5 kvällar på svenska av certifierad lärare med engelskt utbildningsmaterial. Vi delar med oss av egna praktiska erfarenheter från att införa ramverket i olika bolag och branscher.

 

För vem

Utbildningen riktar sig till dig som är ny i rollen som Scrum Master, eller till dig som vill få bättre förståelse för rollen och hur den passar i ett SAFe®-företag.  

 

Certifiering 

Efter avslutad utbildning, där du deltagit alla dagar, har du möjlighet att certifiera dig till SAFe® Scrum master (SSM) som du gör på egen hand via en webbportal. Kursavgiften omfattar ett försök. 

 

Kursavgift 15 000 SEK 

Early bird: 13 500 SEK* 

*om du anmäler dig tidigare än 30 dagar innan start. 

 

Interna utbildningar

Vill du ha en företagsintern utbildning på plats hos dig anpassar vi utbildningen för era behov och önskemål. Utbildningen är 2 heldagar. Kontakta oss på academy@mumgroup.se för mer information.

bottom of page