top of page

SAFe® POPM

(​certifiering POPM)

Du får lära dig hur Produktägare och Product Managers bör arbeta tillsammans för att uppnå bästa möjliga kund- och affärsresultat. 

Utbildningen

Du får utveckla de förmågor du behöver för att leda leveransen av värde i en Lean-agil SAFe® organisation. Du får utforska hur Lean-thinking kan användas för att bryta ned Epics till Features och Stories, successivt förfina Features och Stories samt hantera en ART och Team Backlog. Du får också en insikt i hur en Continous Delivery Pipeline och DevOpskultur bidrar till en kontinuerlig förbättring av releasetåget. 

 

Utbildningen ges digitalt under 5 kvällar på svenska av certifierad lärare med engelskt utbildningsmaterial. Vi delar med oss av egna praktiska erfarenheter från att införa ramverket i olika bolag och branscher.

 

För vem

Utbildningen riktar sig till dig som är ny i rollen som Product Owner/Product Manager, eller till dig som vill få bättre förståelse för rollen och hur den passar i ett SAFe®-företag.  

 

Certifiering 

Efter avslutad utbildning, där du deltagit alla dagar, ges du möjlighet att certifiera dig till SAFe® Product Owner/Product Manager (POPM) som du gör på egen hand via en webbportal. Kursavgiften omfattar ett försök. 

 

Kursavgift 15 000 SEK 

Early bird: 13 500 SEK* 

*om du anmäler dig tidigare än 30 dagar innan start. 

 

Interna utbildningar

Vill du ha en företagsintern utbildning på plats hos dig anpassar vi utbildningen för era behov och önskemål. Utbildningen är 2 heldagar. Kontakta oss på academy@mumgroup.se för mer information.

bottom of page