Anna Kruse

Konsult
073-367 17 91
anna.kruse@mumconsulting.se

Anna är en erfaren projektledare som gärna driver projekt med närhet till både verksamhet och IT, till exempel uppgraderings- eller utrullningsprojekt som involverar större delar av organisationen. Anna brinner särskilt för att projekt hon driver når ut till sina mottagare genom en tydlig och lyhörd kommunikation.

”Jag har arbetat i roller av mer intern karaktär, som teamansvarig och i förvaltning, men det är alltid som konsult jag får energi och känner att jag motiveras och utvecklas. Jag uppskattar och ser som en förmån att få arbeta nära kunden, lära känna dem och deras organisation, och kunna se ett direkt resultat av det arbete jag hjälper dem med. Detta är också något jag bär med mig, och ofta har kunnat dra nytta av i andra projekt. Ett konsultuppdrag är ofta tydligt definierat med start och slut, och att driva ett projekt i mål inom dessa ramar kan ibland vara en utmaning men ger mig alltid en känsla av tillfredställelse och stolthet.”

”Jag brinner särskilt för mottagarna av ett projekt, om det är förvaltare eller slutanvändare, och säkerställer att överlämning och information är tillräcklig och anpassad. Jag lägger stor vikt vid kommunikation, både inom och ut från projektet och ser som en viktig del av mitt uppdrag att förenkla och facilitera just detta flöde.”

”Efter gymnasiet ägnade jag ett par år åt att lära mig franska, var barnflicka i Paris och pluggade i Provence, och jag pratade faktiskt rätt bra då! Dessvärre föll det i glömska. Men när vi hyrde hus i Lot-et-Garonne en sommar för några år sedan så kom känslan tillbaka med full kraft. Nu är jag som en tvättsvamp och suger åt mig allt kring den franska kulturen, språket, film & tv, de härligt nonchalanta fransmännen och givetvis vinet och maten. Att ta morgonturen till boulangeriet längs trädkantad allé på landsbygden, med armbågen utanför nedvevad ruta, och lyssna på smattrande franska på radion är något jag kan se fram emot hela året! Vive la France!”

Specialistkunskaper: IT-projektledning

Tidigare arbetsgivare: Atea, Synergica, EdgeGuide, Logica, Linq

Examen: Systemvetenskaplig kandidatexamen, Umeå universitet, 1999

Certifieringar: PPS, Prince2 Practitioner, ITIL Foundation, ITIL Service transition

Anna Kruse