Anna Ortolanis

Konsult
070-993 38 16
anna.ortolanis@mumconsulting.se

Anna är en erfaren projektledare och förändringsledare.

”Jag är en person som verkligen gillar förändring och omväxling. Jag har arbetat både som konsult och som linjechef. Båda har sina fördelar men det bästa med att vara konsult är att jag får chansen att arbeta med flera olika företag inom olika branscher, möta nya människor och ständigt lära mig nya saker. Arbetet som konsult tvingar mig att hela tiden vara framåtlutad och jag utvecklas med varje nytt uppdrag. Jag har stor nytta av min förmåga att snabbt kunna sätta mig in i såväl strategiska som operativa frågor för att identifiera hur jag ska kunna göra verklig skillnad för kunden.”

”Jag drivs av att arbeta med förändring, att göra skillnad och ge mina kunder affärsvärde på riktigt. Jag är otroligt driven och uthållig vilket i kombination med ett stort intresse för att utveckla och arbeta med människor brukar ge tydliga resultat. Jag har förmågan att omvandla problem till möjligheter och att motivera och engagera människor att nå högt ställda gemensamma mål.”

”Som konsult tycker jag att det är otroligt viktigt att vara prestigelös, lyhörd och inkännande. Det är viktigt att lyssna på både det som sägs och det som endast kan läsas mellan raderna för att bottna var den verkliga utmaningen ligger och på så vis kunna ge kunden affärsvärde på riktigt.”

”När jag får lite tid över snör jag gärna på mig löparskorna, sätter på antingen mordpodden eller p3 dokumentär i hörlurarna och går ut och springer. Det har ibland hänt att jag nästan sprungit vilse för att jag varit så djupt inne i ett avsnitt. Då är det tur att det finns GPS på telefonen …”

Specialistkunskaper: Projektledare, förändringsledare, projektkontorschef, projektmentor

Tidigare arbetsgivare: Verifone Sweden AB, Accenture AB, Coor Service Management, Accenture AB, Faurecia SA

Examen: Magisterexamen i Internationell Ekonomi, Handelshögskolan i Göteborg, 2001

Anna Ortolanis