Anneli Hammarsten

Konsult
073-330 49 09
anneli.hammarsten@mumconsulting.se

Anneli är en engagerad och energifylld förändringsledare som drivs av utveckling av grupper och individer. Hon är vass på mänsklig kommunikation och ledarutveckling och har lång erfarenhet inom försäljning.

”Jag tror på ständig utveckling och drivs av viljan att påverka och entuiasmera till förändring i det lilla och i det stora. I min profession har jag den tacksamma uppgiften att uppleva detta i stort sett varje dag. När mina kollegor, kunder och vänner ställer de där frågorna som får mig att omvärdera allt får jag rysningar.”

”Jag lever efter följande motto: ’Vi ser inte livet som det är, utan vi ser det som vi är.’ Att inse att storyn om mig själv är påhittad och att jag kan välja en ny attityd, nya beteendemönster för att ta mig an mina utmaningar. Ta alltid 100 procent ansvar för dig själv, dina tankar, känslor och beteenden!”

”Jag tillhör den ovanliga skara som började träna som vuxen. Jag tränar med lust och fägring stor kan man säga. Träningen kan ta sig olika former, militärträning, löpning, styrka, dans, yoga. Ibland väldigt hård träning med min PT som jag numera inte klarar mig utan, ofta tränar jag mer lättjefullt det vill säga hellre än bra. Träningen lär mig ständigt nya saker om mig själv, den får mig att inse att jag har mer inom mig än jag någonsin tror, den ger mig lust, den ger mig avslappning och vila, den ger mig styrka att hantera alla mina roller i livet som förälder, mormor, yrkeskvinna och medmänniska. Just nu tränar jag på att stå handstående utan stöd, med varierad framgång.

Specialistkunskaper: Förändringsledning, ledarskapsutveckling, organisationsutveckling, entrepenörskap och sälj.

Tidigare arbetsgivare: Inger individ och grupputveckling AB, Insight technology solutions AB, Software Spectrum AB, ATEA AB

Cerifieringar: INLPTA Certified Practitioner, Certifierad Integrativ coach, Transaktionsanalys, DISC PulsAnalys

Anneli Hammarsten