Hans Hedung

Konsult
070-525 44 12
hans.hedung@mumconsulting.se

Hans har bred erfarenhet inom IT, krav och projektledning och tar gärna ledande eller drivande roller som innehåller både tekniska och strukturella utmaningar. Hans har en gedigen teknisk bakgrund inom systemutveckling.

”Jag tycker om att sätta mig in i nya problemformuleringar och hitta de bästa lösningarna för våra kunder. Jag har en vilja att ständigt utveckla mig själv och de jag jobbar med, både vad gäller branschkunskaper, teknik och metodik.”

”Trots att jag i min konsultroll inte jobbar specifikt med systemutveckling så prioriterar jag att upprätthålla min tekniska kompetensnivå inom de områden jag verkar. Jag har ett stort intresse av nya tekniker och lösningar.“

”För att alla medlemmar i ett projekt skall kunna komma fullt ut till sin rätt är det viktigt att anpassa kommunikationen till mottagaren. IT handlar lika mycket om människor som om teknik. De personer som inte tar så mycket plats kan ofta sitta på både värdefull information och många bra idéer.”

”Jag är från Jämtland och åker tillbaka dit så ofta jag har möjlighet. Min uppväxt präglades av mycket friluftsliv och jag tycker fortfarande att sådana aktiviteter skänker ett lugn som är svårslaget. Jämte skidåkningen, som alltid varit en stor del av mitt liv, står vandring och fiske högst upp på listan.”

Specialistkunskaper: Business analyst, team lead/scrum master, systemarkitektur

Tidigare arbetsgivare: Risk and Portfolio Management, ICA, Searching4Knowledge

Examen: Civilingenjör IT och kandidat i ekonomi, Uppsala universitet, 2006

Certifieringar: Scrummaster, .net developer (basic, web)

 

Hans Hedung