Josefine Hjort

Konsult
070-303 30 66
josefine.hjort@mumconsulting.se

Josefine är en modig, driftig och lösningsorienterad projekt- och teamledare med erfarenhet av bank och försäkring samt telecom. Josefine trivs allra bäst i gränslandet mellan verksamheten och IT och när tempot är högt.

”Genom konsultrollen får jag vara med på en resa tillsammans med kunden. Varje nytt uppdrag har sina utmaningar och hos varje kund uppstår nya spännande möten. Om min roll förändras under ett uppdrag anpassar jag mig med stor nyfikenhet. Med ett öppet ’hur’ kan jag hitta nya vägar och tankesätt för att hitta lösningar tillsammans med kloka personer.”

”Det är viktigt att våga göra fel och våga ändra inställning. Att vara prestigelös helt enkelt. All information finns inte i början utan växer fram med tiden. Då gäller det att hänga med och våga ändra sig efter nya förutsättningar. Jobba, skratta och gå framåt är mina bästa tips.”

”Jag är i grunden en nyfiken figur. För några år sedan gick jag ner i en svettig källare till en thaiboxningsklubb och provade den roligaste träningen jag någonsin provat. Utmaningen var både fysisk och psykiskt och jag växte i både självförtroende och självkänsla samt skapade en tro på min kropp som var helt ny för mig.”

Specialistkunskaper: Projektledare, teamledare, scrum master

Tidigare arbetsgivare:  Länsförsäkringar Bank, Telia, SPP, Handelsbanken

Examen: Civilekonominriktning logistik, Södertörns Högskola/KTH Syd, 2007

Certifieringar: Scrum Master, Product Owner

Josefine Hjort