Kajsa Ryblom

Konsult
072-550 23 02
kajsa.ryblom@mumconsulting.se

Kajsa är en senior projektledare och förändringsledare med bred kompetens och förmågan att snabbt sätta sig in i olika områden inom IT. Kajsa är genuint intresse av människor och gruppsamverkan och har förmågan att kunna kommunicera ut förändringar och sätta sig in i olika målgruppers behov.

”Jag brinner speciellt för kommunikation och tydliga budskap samt människorna det berör. Speciellt känner jag starkt för slutanvändaren av ett projektresultat. Att det ska vara användbart och fungera i praktiken. Alla projekt innebär en förändring och det är viktigt att alla förstår och känner sig trygga i den förändring som genomförs. Jag är tydlig i mitt budskap och jag ser till att alla ska ha förstått. Jag älskar att träffa människor och det ger mig massor av energi. Människorna i en organisation är min stora drivkraft. Jag står alltid bakom mitt team.”

”Jag brinner för människorna i en organisation. Jag tar tillvara på kunskapen i projektteamet och ser till att alla får bidra med det som de är bra på. Jag älskar att jobba med kompetenta, engagerade medarbetare och jag ser alltid till att ta tillvara på alla människors kunskap och kompetens. Om jag skulle välja ut tre viktiga saker för att lyckas med ett förändringsprojekt så skulle det vara att kommunicera förändringen, ta med rätt kompetens i projektet och att förankra förändringen.”

”I hela mitt liv har ridning och hästar stått i fokus. Det är en otroligt viktigt del och ger mig massor av energi och möjlighet till att verkligen befinna mig i nuet. Något annat är inte möjligt när man håller på med så stora djur. Just nu står min egen ridning tillbaka för att min dotter ska få ägna sig helhjärtat åt detta underbara djur. Jag vet hur viktigt och bra det är med hästar och gemenskapen du känner med dina vänner i stallet. Därför väljer jag nu att bidra med min tid och kunskap för att min dotter ska få uppleva samma sak.”

Specialistkunskaper: Projektledning, förändringsledning, förändringskommunikation, digital marknadsföring.

Tidigare arbetsgivare: Atea Sverige AB, Absolute Company, AB Storstockholms Lokaltrafik, Toyota Sweden AB, Zipper AB, Ericsson.

Examen: Kandidatexamen inom huvudämnet Maskinteknik med inriktningen Industriell Ekonomi och Produktion, KTH, 1995.

Certifieringar: PPS, ITIL Foundation, ITIL Service Transition, Prince2 practitioner, certifierad Projektledare IHM Business School.

Kajsa Ryblom