Monika Gustafsson

Konsult
070-618 37 08
monika.gustafsson@mumconsulting.se

Monika är en projekt- och programledare med mångårig erfarenhet av att etablera och driva omfattande och komplexa initiativ. Monika brinner särskilt för effektstyrning och förändringsledning.

Jag drivs av att komma in i nya sammanhang, att ständigt utvecklas och att arbeta tillsammans med andra. Ofta får man som konsult komma in i särskilt utmanande lägen vilket ger extra energi. Jag motiveras mycket av att arbeta i uppdragsform – känslan av att uppslukas av en uppgift tillsammans med ett team och jobba intensivt mot ett gemensamt mål.

”Jag tror på en pragmatisk hållning och att alltid anpassa verktygslådan efter situationen. För att lyckas bra gäller det att aldrig tappa fokus på syftet, att tydliggöra uppdraget så att alla har rätt förväntningar och vet vilket ansvar de har och att skapa en bra teamkänsla och se till att ha roligt ihop.”

”När jag inte jobbar samlar jag gärna kraft genom att umgås med familj och vänner. Jag älskar färg och form vilket har resulterat i ett hobbyföretag inom inredningstextil. Blommor är en annan passion. Som nybliven västhusägare hoppas jag att mina vinstockar och citrusträd ska klara vintern.

Specialistkunskaper: Projekt-, program- och förändringsledning, projektaudit, verksamhetsutveckling, förstudier, business case, interimschef PMO/portföljstyrning.

Tidigare arbetsgivare: Forefront Consulting, Ekan, Epsilon, Ericsson, Unisource.

Examen: Civilingenjör, Industriell ekonomi (Logistik och Marknadsföring), LiTH, 1993

Certifieringar: Certifierad Managementkonsult – CMC och PMC, Projektledning PMP (PMI), Cerifierad Scrum master, PROSCI Change Management

Monika Gustafsson